MCOACHCAT MCOACHESP
inici inici actualitat testimonis contacta
mcoach
coaching
pnl
faq

serveis
coachPersonal
coachEsportiu
coachExecutiu
formacio mentorCoach

MONTSE CASCALLÓ PIQUERAS

COACH PERSONAL, ESPORTIU i EXECUTIU. MENTOR-COACH i FORMADORA en LIDERATGE

Hola, sóc la Montse Cascalló, Màster en Psicologia de l'esport i Coach professional certificada per ICF, especialitzada en coaching personal, esportiu i executiu. Formadora en competències de lideratge i gestió d'equips. Mentor-coach de nous coaches i promotora del projecte MCOACH.

Em vaig formar en coaching per CTI (The Coaches Training Institute) i en Psicologia de l'Esport a la UAB. Enginyera Química IQS de formació, vaig treballar durant més de 20 anys a la multinacional IBM, desenvolupant responsabilitats tècniques i executives, treballant amb equips humans en el món empresarial.

Ex-jugadora de basquetbol i entrenadora esportiva des dels 16 anys, he tingut l’oportunitat de conèixer i viure tant el mon esportiu com la realitat de l’empresa.

En adonar-me de les conseqüències de la falta de lideratge i intel·ligència emocional en persones molt intel·ligents i ben preparades, i del  impacte d’aquestes mancances en els seus resultats, els del seus equips i en la seva pròpia satisfacció personal, vaig iniciar un important canvi personal i professional tot formant-me en Coaching, PNL i en Psicologia de l’alt rendiment, incorporant la meva experiència personal per dedicar-me professionalment al coaching i a la formació per maximitzar el talent.

M'apassiona dedicar-me al desenvolupament de les persones i equips, del seu talent i creativitat, per que puguin assolir resultats extraordinaris i viure una vida més plena, per això sé que et puc ajudar.


El meu lema és per tu, perquè
“Ningú pot aturar a qui persegueix un somni”

Montse Cascalló Piqueras

Montse Cascalló Piqueras

 • Coach PCC certificada per ICF
 • Màster en Psicologia de l'Esport per la UAB
 • Enginyera Química IQS i Llicenciada en ciències URL
 • Coaching d'Equips ( Fund. OSRC)
 • PNL Practitioner
 • Coach WingWave certificada ®
 • Entrenadora en Lideratge creatiu TLC ®
 • Entrenadora Basquet de FCBQ
 • Directora de l'àrea de Coaching Esportiu del IG

 

THINK BIG, FLY AWAY
(Pensa en gran, Vola lluny...)

 

Coach PCC certificada per ICF (*),formo part de la Comissió de Coaching Esportiu de ICF Espanya, d'AECODE (Associació Espanyola de Coaches Esportius) i de CoachVille.

Entrenadora sòcia i col·laboradora de l'ACEB ( Associació d'entrenadors de basquetbol de Catalunya)i d'altres federacions i clubs. Sòcia de l'AIQS.

 

MAR ROVIRA RODRÍGUEZ

Psicòloga de l'esport. Ex-jugadora professional i Entrenadora de bàsquet

Hola, sóc la Mar Rovira, psicòloga de l'esport. Tota la meva vida ha girat al voltant del món de l'esport. Vaig començar jove participant en el programa d'alt rendiment Segle XXI per a futures promeses del bàsquet espanyol i vaig desenvolupar una extensa trajectòria de 17 anys com a jugadora professional de bàsquet, jugant en els equips del F.C. Barcelona i Perfumerías Avenida entre d'altres, participant en convocatòries de la selecció nacional, arribant a subcampiona de la Euroliga femenina, la FIBA Cup i de la Lliga Femenina Espanyola.

Em vaig formar també com a Entrenadora Nacional i com a entrenadora he tingut l'oportunitat d'entrenar equips de formació.

L'alt rendiment requereix d'un bon ús de les habilitats psicològiques i si vols perdurar en l'elit encara més. Per aquesta raó vaig estudiar la carrera de Psicologia, cursant posteriorment el Màster de Psicologia de l'Esport de la UNED.

La meva retirada de l'esport professional va comportar una nova aventura. Em vaig formar administració d'empreses esportives i vaig entrar al món de l'empresa, des de la gestió esportiva, passant pel món de les vendes, fins acabar fent el que m'apassiona: ajudar als esportistes i entrenadors a ser millors mentalment, per rendir amb tot el seu potencial. Imparteixo formacions, clínics i tallers i atenc a esportistes com a psicòloga de l'esport, en la consulta i també al skipe, sempre buscant que els esportistes aconsegueixin desenvolupar tot el seu potencial.

Per acabar, m'omple d'orgull explicar-vos que soc dona PIONERA. Tinc l'honor de haver estat la primera dona en retransmetre per televisió una final olimpica de bàsquet masculí, va ser en els passats Jocs Olímpics a Londres 2012, el partit U.S.A.- ESPANYA.


Ens veiem en el camí!

Mar Rovira Rodríguez
 • Llicenciada en Psicologia
 • Màster en Psicologia Esportiva per la UNED
 • Màster en Administració d'empreses esportives
 • Curs de Coaching Sistèmic de DSMHumano
 • Entrenadora Nacional de bàsquetbol

 L’EQUIP MCOACH

A MCOACH treballem amb una xarxa de col•laboradors altament qualificats, que inclou coachs i psicòlegs esportius ben coneguts, per poder donar serveis de coaching i formació d'alta qualitat, la solució més adient per cada cas particular. Montse Cascalló coordina personalment aquesta xarxa de professionals.

(*) ICF: International Coach Federation, és l'organisme internacional "certificador" de la professió de coaching, a través d'un rigorós procés de formació i acreditació de coaches que assegura la qualitat dels seus professionals i el compliment del codi èticde coaching ICF, consultable en la seva pàgina WEB.

  logo AECODE logo ACEB logo WINGWAVE logo LEADERSHIP
Passi� per l'esport, Passi� per les persones

disseny web abacmedia