¿ COACHING ?

Existeixen evidencies científiques sobre l'eficàcia del coaching?

¿ COACHING ?

Article de reflexió sobre el coaching que aclareix què és en realitat, de on va sortir i també exposa les primeres evidències sobre l'eficàcia i valor del coaching executiu que s'extreuen dels treballs de recerca quees comencen a efectuar-se en torn al coaching.

MCOACH participa amb CARGLASS en la preparació del candidat espanyol en el campionat internacional

MCOACH participa amb CARGLASS en la preparació del candidat espanyol en el campionat internacional

Montse Cascalló, coach i màster en psicologia de l'esport, col·labora en la preparació de Juan Manuel Alonso, guanyador del campionat de CARGLASS Espanya, per preparar-lo per la seva participació al campionat internacional “Best of the BELRON”, que s'efectuarà a Frankfurt el proper 27 i 28 de juny.

Juntament amb una intensa preparació tècnica i física, el candidat espanyol es prepara també psicològica i emocionalment per optar als primers llocs d'aquest exigent campionat mundial.

Mcoach tporporciona preparació psicològica i emocional d'esportistes i persones que es preparen per a alts reptes:

¿Un LIDER neix o es fa? Entrevista a Montse Cascalló en el marc d’EXPOCOACHING

¿Un líder neix o es fa? En el marc del congres de coaching EXPOCOACHING-2015, en el que Montse Cascalló va participar com a ponent, es va entrevistar a Montse Cascalló sobre la eterna qüestió de si el lideratge es pot desenvolupar o es innat.

Pots veure l’entrevista en:

Nou article intel·ligència emocional amb emocions positives

Nou article intel·ligència emocional amb emocions positives

Sovint els articles i formacions sobre intel·ligència emocional obliden esmentar les recents aportacions de la psicologia positiva al món emocional.

En aquest nou article de Montse Cascalló sobre intel·ligència emocional es revisen els punts clau del control emocional i s'inclou també una breu introducció al valor que aporta la emocionalitat positiva.

MCOACH i l'INSTITUT GESTALT anuncien la 8a edició del curs L'ENTRENADOR EMERGENT i el POSTGRAU en COACHING ESPORTIU

Obertes ja les inscripcions per a la propera edició de la formació en Coaching i Psicologia de l'esport "El Entrenador Emergente" i el Postgrau de COACHING ESPORTIU

Adreçada a entrenadors, preparadors físics, àrbitres, professors i altres professionals de l'esport, el POSTGRAU en COACHING ESPORTIU i el curs en coaching i psicologia de l'esport "L'ENTRENADOR EMERGENT" és un curs experiencial per aprendre fonaments del coaching, psicologia de l'esport, PNL i altres eines que permeten desenvolupar el potencial d'esportistes i equips per millorar el seu rendiment i satisfacció.

De la mà d'un equip de professors excepcional, tots ells entrenadors, ex esportistes i amb formació en coaching i psicologia de l'esport, els alumnes viuen una formació transformadora que desenvolupa les seves competències de líder-coach.

Les classes són presencials a Barcelona ciutat, els dimarts de 18:00 a 22:00.

L'equip de professors, excel·lents professionals del esport, el coaching i la psicologia del esport, inclou a Xavier Garcia Pujades, Robert Cuesta, Maribel Martínez de Murguía, Cristina Massons, Oriol Bellés, Josep Espar i Montse Cascalló, professora i directora de la formació.

Montse Cascalló de MCOACH, directora de la formació en COACHING PROFESSIONAL i d’EQUIPS del INSTITUT GESTALT

L'Institut Gestalt de Barcelona confia la direcció de la seva formació en Coaching Professional, acreditada per ICF, a Montse Cascalló de MCOACH, coach PCC i directora de la formació en Coaching Esportiu del mateix centre

Montse Cascalló, i Marga del Olmo, ca dirigiran la formació en coaching del Institut Gestalt de Barcelona. Es tracta d’una formació en coaching certificada per ICF com ACSTH, molt complerta, integradora de diferents filosofies de coaching, que es pot cursar també com a POSGRAU. El quadre de professors està integrat per Jordi Vilà i Marga Baró endemés de les pròpies Marga del Olmo i Montse Cascalló. La formació te  la garantia de qualitat del Institut Gestalt.

Te invitem a escoltar la entrevista del PORTAL del COACHING a Montse Cascalló explicant la formació en COACHING PROFESSIONAL del IG:

PER a que et puguem enviar INFORMACIO

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.