Obertes les inscripcions als tallers d'estiu pel esport

Ja estan obertes les inscripcions als tallers d'estius de coaching esportiu i psicologia de l'esport, adreçats a ENTRENADORS i ESPORTISTES

Es tracta de tallers curts, pràctics i experiencial, que es realitzen al juliol al 'Institut Gestalt de Barcelona. Són una excel·lent oportunitat per aprendre sobre motivació, autoconfiança, dinàmiques d'equip i altres continguts rellevants.

MCOACH participa amb CARGLASS Espanya amb la preparació del candidat espanyol en el campionat internacional

Montse Cascalló, coach i màster en psicologia de l'esport, col·labora en la preparació de Juan Manuel Alonso Criado, del guanyador del campionat d'CARGLASS Espanya, per la seva participació al campionat internacional “Best of the BELRON”, que s'efectuarà a Frankfurt el proper 27 i 28 de juny.

Juntament amb una intensa preparació tècnica i física, el candidat espanyol es prepara també psicològica i emocionalment per optar als primers llocs d'aquest exigent campionat mundial.

Per a més informació sobre la preparació psicològica i emocional d'esportistes i persones que es preparen per a alts reptes:

MCOACH i l'INSTITUT GESTALT anuncien la 8a edició del curs L'ENTRENADOR EMERGENT i el POSTGRAU en COACHING ESPORTIU

Obertes ja les inscripcions per a la propera edició de la formació en Coaching i Psicologia de l'esport "El Entrenador Emergente" i el Postgrau de COACHING ESPORTIU

Adreçada a entrenadors, preparadors físics, àrbitres, professors i altres professionals de l'esport, el POSTGRAU en COACHING ESPORTIU i el curs en coaching i psicologia de l'esport "L'ENTRENADOR EMERGENT" és un curs experiencial per aprendre fonaments del coaching, psicologia de l'esport, PNL i altres eines que permeten desenvolupar el potencial d'esportistes i equips per millorar el seu rendiment i satisfacció.

De la mà d'un equip de professors excepcional, tots ells entrenadors, ex esportistes i amb formació en coaching i psicologia de l'esport, els alumnes viuen una formació transformadora que desenvolupa les seves competències de líder-coach.

Les classes són presencials a Barcelona ciutat, els dimarts de 18:00 a 22:00.

L'equip de professors, excel·lents professionals del esport, el coaching i la psicologia del esport, inclou a Xavier Garcia Pujades, Robert Cuesta, Maribel Martínez de Murguía, Cristina Massons, Oriol Bellés, Josep Espar i Montse Cascalló, professora i directora de la formació.

Montse Cascalló de MCOACH, directora de la formació en COACHING PROFESSIONAL i d’EQUIPS del INSTITUT GESTALT

L'Institut Gestalt de Barcelona confia la direcció de la seva formació en Coaching Professional, acreditada per ICF, a Montse Cascalló de MCOACH, coach PCC i directora de la formació en Coaching Esportiu del mateix centre

Montse Cascalló, i Marga del Olmo, ca dirigiran la formació en coaching del Institut Gestalt de Barcelona. Es tracta d’una formació en coaching certificada per ICF com ACSTH, molt complerta, integradora de diferents filosofies de coaching, que es pot cursar també com a POSGRAU. El quadre de professors està integrat per Jordi Vilà i Marga Baró endemés de les pròpies Marga del Olmo i Montse Cascalló. La formació te  la garantia de qualitat del Institut Gestalt.

Te invitem a escoltar la entrevista del PORTAL del COACHING a Montse Cascalló explicant la formació en COACHING PROFESSIONAL del IG:

Nou article intel·ligència emocional amb emocions positives

Nou article intel·ligència emocional amb emocions positives

Sovint els articles i formacions sobre intel·ligència emocional obliden esmentar les recents aportacions de la psicologia positiva al món emocional.

En aquest nou article de Montse Cascalló sobre intel·ligència emocional es revisen els punts clau del control emocional i s'inclou també una breu introducció al valor que aporta la emocionalitat positiva.

Taller TÉCNIQUES del ALT RENDIMENT per a ESPORTISTES

Nou taller, 12 i 13 de Juliol a Barcelona

Adreçada a esportistes tant professionals como amateurs, MCOACH i el Institut Gestalt de Barcelona anunciant un taller per aprendre tècniques de psicologia de l’alt rendiment els dies 12 i 13 de juliol pel mati.

Facilitant e forma conjunta entre Mar Rovira i Montse Cascalló, el taller proporciona eines per millorar la confiança, la concentració i la motivació de l’esportista. La formació es farà a les instal·lacions del Institut Gestalt de Barcelona..

MCOACH ofereix aquesta formació també a clubs i entitats que volen ajudar als seus esportistes, a millorar el seu rendiment esportiu.

¿Un LIDER neix o es fa? Entrevista a Montse Cascalló en el marc d’EXPOCOACHING

¿Un líder neix o es fa? En el marc del congres de coaching EXPOCOACHING-2015, en el que Montse Cascalló va participar com a ponent, es va entrevistar a Montse Cascalló sobre la eterna qüestió de si el lideratge es pot desenvolupar o es innat.

Pots veure l’entrevista en: