•  Vols arribar a ser la millor versió de tu mateix?

    Vols arribar a ser la millor versió de tu mateix?

    El coaching és l’art que facilita el desenvolupament potencial de les persones i equips, per que puguin assolir els objectius que es proposin i viure una vida plena i satisfactòria.

Coaching personal, esportiu i executiu

Potencia els teus recursos, desenvolupa noves habilitats per assolir els teus reptes

El coaching facilita el desenvolupament potencial de les persones i equips i els permet assolir els objectius que es proposin i viure una vida plena i satisfactòria. A través de la conversa de coaching, es genera un espai de confiança on l’escolta i les preguntes del coach generen reflexions creatives i faciliten l’acció que farà possible el canvi.

El coach és un professional altament preparat, que facilita el procés connectant la persona a les seves fortaleses, mantenint viva la motivació. Així les persones i equips poden arribar més lluny del que arribarien sols i aconseguir resultats extraordinaris.

El coaching és pot entendre com una forma de comunicació avançada, que fa possible el canvi i el creixement personal i professional. Coach i client estableixen els objectius a assolir, la forma de treballar i els criteris d’avaluació dels resultats.

El coaching considera que cada persona és complerta i plena de recursos, i és el màxim expert en la seva vida. La feina del coach és ajudar a la persona a aprofundir sobre si mateixa, a auto-conèixer-se millor descobrint els seus valors i fortaleses, a explorar noves perspectives i accions per assolir els seus reptes.

 Coaching personal

Coaching personal

A MCOACH tenim la convicció de que tothom pot aprofitar millor les seves fortaleses i desenvolupar noves habilitats per aconseguir reptes personals, abordar canvis o moments complicats. El coaching desenvolupa el teu potencial per aconseguir resultats extraordinaris i una vida més satisfactòria.

El coaching és per aquelles persones que volen créixer, desenvolupar la seva passió i assolir grans reptes. Podràs arribar més lluny i més ràpid.

+ INFO

 Coaching esportiu

Coaching esportiu

¿Ets entrenador i busques ajuda per aconseguir més dels teus esportistes? ¿Més motivació ó cohesió de l’equip? El coaching esportiu et permet desenvolupar el teu lideratge i habilitats de gestió del equip

¿Ets esportista i et falta seguretat i confiança en els partits i competicions? Perds els nervis o et costa mantenir-te motivat? el coaching et permet entrenar la teva ment per desenvolupar autoconfiança, gestió emocional i motivació.

Si ets esportista, entrenador, preparador físic, àrbitre o jutge i busques ser la millor versió de tu mateix, el coaching esportiu que t’oferim és l’eina.

+ INFO

 Coaching executiu

Coaching executiu

Les funcions executives i directives requereixen molt més que competències tècniques o comercials específiques, exigeixen també habilitats i competències comunicatives, demanen lideratge personal efectiu. Solament així podem aconseguir equips de treball eficients, creatius i d'alt rendiment.

A MCOACH treballem amb executius i professionals acompanyant-los a desenvolupar el seu lideratge i les habilitats directives que requereixen els seus reptes professionals. El coaching els permet assolir els seus reptes més ràpid i arribar més lluny.

+ INFO

PER a que et puguem enviar INFORMACIO

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.