•  Què et cal per millorar el rendiment? Confiança? Motivació?

    Què et cal per millorar el rendiment? Confiança? Motivació?

    Si t'agrada la feina ben feta, si busques el millor per arribar lluny, entrena també la teva ment. Podràs assolir grans reptes.

Coaching per a esportistes, entrenadors i tècnics

Per entendre i gestionar les emocions i motivació dels esportistes i professionals de l'esport

El coaching esportiu és un procés d'acompanyament per desenvolupar el potencial d'esportistes, entrenadors, equips i el seu entorn, per optimitzar el rendiment esportiu i el benestar personal. Identifica factors que limiten el rendiment i proporciona eines per afrontar amb èxit la competició.

Avui sabem que per aconseguir l’alt rendiment és necessari no sols combinar el  talent innat amb una bona preparació física i técnica, sinó també amb un bon entrenament mental i emocional. L’excel·lència esportiva requereix una “mentalitat de campió i cal desenvolupar-la”.

MCOACH t'ofereix serveis de coaching esportiu per millorar el rendiment i la satisfacció d'esportistes, entrenadors, àrbitres, i altres professionals del esport.

Descobreix la clau del teu rendiment

Descobreix la clau del teu rendiment

¿Ets esportista i et falta seguretat i confiança en els partits i competicions? Perds els nervis de vegades o et costa mantenir-te motivat?

Amb el coaching esportiu podràs entrenar la teva ment per desenvolupar autoconfiança, gestió emocional i motivació. Podràs descobrir les teves fortaleses i desenvolupar noves habilitats i mantenir la motivació,. Podràs desenvolupar el teu talent per millorar el teu rendiment i satisfacció personal.

A MCOACH hem treballat amb molts esportistes. Joves amb potencial, esportistes amateurs i esportistes professionals. que volen créixer o superar un mal moment.

Creix per ser un líder més efectiu i respectat

Creix per ser un líder més efectiu i respectat

¿Ets entrenador? ¿Busques ajuda per aconseguir més dels teus esportistes, més motivació o més cohesió de l’equip?

Si busques desenvolupar el teu lideratge i gestionar millor les teves emocions per ser més efectiu en la teva tasca el coaching esportiu ofereix acompanyament i assessorament personalitzat per conèixer-te millor, treure més partit de les teves fortaleses i desenvolupar noves habilitats comunicatives..

MCOACH t'ofereix ajuda professional per arribar més lluny i més ràpid, per desenvolupar el teu lideratge i fer-lo més efectiu.

Desenvolupa noves habilitats comunicatives

Desenvolupa noves habilitats comunicatives

Si ets un entrenador o entrenadora que busca millorar el rendiment dels seus esportistes o equips i ser un líder més efectiu, el coaching esportiu ofereix acompanyament i assessorament personalitzat durant la temporada o part d'ella, per a desenvolupar noves habilitats comunicatives i créixer com a professional.

A MCOACH tenim els millors professionals i l’experiència d’haver treballat amb molts entrenadors, tant professionals com amateurs, fins i tots amb seleccionadors nacionals.  

Entrevista para CPTV

Montse Cascalló parla sobre Rendiment Esportiu

PER a que et puguem enviar INFORMACIO

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.