•  Et cal guanyar autoconfiança? Gestionar l 'estrés o les emocions?

    Et cal guanyar autoconfiança? Gestionar l 'estrés o les emocions?

    Si entrenes la teva ment podràs assolir els teus objectius i grans reptes. Un psicòleg-coach esportiu és el millor professional per entrenar la teva ment sense perdre la salut mental.

Psicologia-coaching per a esportistes, entrenadors i tècnics

Gestionar l'estrès i les emocions, guanyar autoconfiança, visualitzar, treball estratègic amb objectius

La psicologia-coaching és el millor procés d'acompanyament per desenvolupar el potencial d'esportistes, entrenadors, equips i el seu entorn. Per optimitzar el rendiment esportiu i el benestar personal. Identifica  fortaleces i factors que limiten el rendiment. Proporciona eines per afrontar amb èxit l'entrenament i la competició.

Avui sabem que per aconseguir l’alt rendiment no sols és necessari combinar el talent innat amb una bona preparació física i técnica, sinó que també cal un bon entrenament mental i emocional. L’excel·lència esportiva requereix una “mentalitat de campió" i cal desenvolupar-la.

MCOACH t'ofereix serveis de psicologia de l'esport amb coaching esportiu per millorar el rendiment  esportiu i la satisfacció, amb cura de la teva salut mental.

Descobreix la clau del teu rendiment

Descobreix la clau del teu rendiment

¿Ets esportista i et falta seguretat i confiança en els partits i competicions? Perds els nervis de vegades o et costa mantenir-te motivat?

Amb el coaching esportiu podràs entrenar la teva ment per desenvolupar autoconfiança, gestió emocional i motivació. Podràs descobrir les teves fortaleses i desenvolupar noves habilitats i mantenir la motivació,. Podràs desenvolupar el teu talent per millorar el teu rendiment i satisfacció personal.

A MCOACH hem treballat amb molts esportistes. Joves amb potencial, esportistes amateurs i esportistes professionals. que volen créixer o superar un mal moment.

Busques ser un líder més efectiu i respectat?

Busques ser un líder més efectiu i respectat?

Ets entrenador? Busques ajuda per aconseguir més motivació, rendiment o més cohesió de l’equip?

Si busques desenvolupar el teu lideratge i gestionar millor les teves emocions per ser més efectiu en la teva tasca el coaching esportiu ofereix acompanyament i assessorament personalitzat per conèixer-te millor, treure més partit de les teves fortaleses i desenvolupar noves habilitats comunicatives..

MCOACH t'ofereix ajuda professional per arribar més lluny i més ràpid, per desenvolupar el teu lideratge i fer-lo més efectiu.

Desenvolupa noves habilitats comunicatives

Desenvolupa noves habilitats comunicatives

Si ets un entrenador o entrenadora que busca millorar el rendiment dels seus esportistes o equips i ser un líder més efectiu, el coaching esportiu ofereix acompanyament i assessorament personalitzat durant la temporada o part d'ella, per a desenvolupar noves habilitats comunicatives i créixer com a professional.

A MCOACH tenim els millors professionals i l’experiència d’haver treballat amb molts entrenadors, tant professionals com amateurs, fins i tots amb seleccionadors nacionals.  

Entrevista para CPTV

Montse Cascalló parla sobre Rendiment Esportiu

PER a que et puguem enviar INFORMACIO

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.