• Assolir els objectius requereix desenvolupar el lideratge

  Assolir els objectius requereix desenvolupar el lideratge

  A MOACH trobaràs acompanyament personalitzat per a persones amb responsabilitat directiva o executiva. Viuràs un procés reflexiu i creatiu de desenvolupament del teu potencial, intel·ligència emocional i noves competències.

Coaching per a persones amb responsabilitats directives

Lideratge personal per aconseguir equips motivats d'alt rendiment

Les funcions executives i directives requereixen molt més que competències tècniques específiques, exigeixen també competències comunicatives i un lideratge personal ben desenvolupat per aconseguir equips motivats d'alt rendiment. Estudis recents han revelat les característiques més valorades dels líders, així com també la seva funció de "gestors d'emocions col·lectives".

Avui sabem que el LIDERATGE es pot aprendre i desenvolupar, està directament relacionat amb les habilitats relacionals i de gestió emocional. El coaching s'ha revelat com una de les eines més efectives pel desenvolupament del lideratge d'executius i entrenadors.

El coaching de MCOACH és especialment efectiu per a desenvolupar el lideratge al combinar tècniques de coaching, lideratge i PNL amb la ciència de la psicologia de l' alt rendiment i l'experiència personal de lideratge, en l'empresa i l'esport dels nostres professionals.

El coaching executiu és l'acompanyament personalitzat de persones amb responsabilitat directiva o executiva per a desenvolupar la seva intel·ligència emocional i noves competències per a ser més efectius i assolir els seus objectius amb més facilitat. Per arribar més ràpid i més lluny.

Els nostres clients estan contents i així ho expliquen

 • Martí Batallé

  Martí Batallé

  Director General de FRAIKIN

  "Amb na Montse Cascalló com a coach he pogut reflexionar i reflexionar sobre la relació amb el meu equip, per poder avançar junts com equip cap als objectius que ens hem marcat, de una forma més eficient, clara i dinàmica".

 • Sandra Riera

  Sandra Riera

  Directora executiva

  "El coaching ha estat per mi una de les millors experiències de la meva vida. La Montse sap com treure el màxim rendiment de cada sessió, de les que surto sempre encantada. He crescut tant a nivell personal, guanyant seguretat en mi mateixa, com professional, aprenent a prendre decisions correctes i no tan impulsivament.

  He aconseguit un gran autoconeixement, ara em comprenc a mi mateixa i em relaciona amb els altres d’una forma més empàtica. M’he reconectat a les meves fortaleses i ara em veig tal com soc, una persona intel·ligent que sempre ha gaudit de bons llocs de treball, que ha creat una empresa del no res i amb ganes de seguir creixent".

  PER a que et puguem enviar INFORMACIO

  Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.