•  Desenvolupar el lideratge per assolir objectius

    Desenvolupar el lideratge per assolir objectius

Coaching per a DIRECTIUS i PROFESSIONALS. Desenvolupament del Lideratge.

El coaching executiu és l'acompanyament personalitzat de persones amb responsabilitat directiva o executiva que desenvolupa el seu lideratge. Es creix en intel·ligència emocional i en competències, s'assoleixen els seus objectius amb més facilitat. Permet arribar més ràpid i més lluny.

Les funcions executives i directives requereixen molt més que competències tècniques específiques, exigeixen també competències comunicatives i un lideratge personal ben desenvolupat. El LIDERATGE es pot aprendre i desenvolupar, està directament relacionat amb les habilitats relacionals i de gestió emocional, amb tenir una visió clara i una bona autoconfiança, el líder és un "gestors d'emocions col·lectives".

El coaching s'ha revelat com una de les eines més efectives pel desenvolupament del lideratge d'executius i entrenadors. A MCOACH estem especialitzats en desenvolupar el lideratge, combinem el coaching professional amb la psicologia del lideratge i de l'alt rendiment. Aportem endemés l'experiència personal de lideratge, en l'empresa i l'esport.

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.