•  Reconnecta amb les teves fortaleses i aconsegueix els teus reptes

    Reconnecta amb les teves fortaleses i aconsegueix els teus reptes

COACHING per a PERSONES i PROFESSIONALS amb reptes

A MCOACH tenim la convicció de que tothom té fortaleses i pot desenvolupar habilitats per aconseguir resultats extraordinaris i satisfactoris. T’oferim ajuda professional des de la psicologia-coaching.

Tant si busques desenvolupar noves habilitats per assolir un repte, com ajuda per afrontar un canvi personal o professional, t’oferim acompanyament professional des de la psicologia-coaching, el coaching professional que et permetrà descobrir les teves fortaleses i desenvolupar noves habilitats per guanyar la confiança i motivació necessàries per aconseguir el que tu vols.

Experts en coaching i psicologia de l'alt rendiment, amb moltes hores d’experiència acompanyant a persones en processos de canvi i de desenvolupament del potencial. Professionals competents, coachs certificats per ICF i psicòlegs amb una gran trajectòria personal. I el que és més important, amb una gran il·lusió d'ajudar a les persones a aconseguir els seus reptes. Amb un alt sentit ètic i de implicació social.

El coaching et proporciona acompanyament professional per a:

  • Guanyar SEGURETAT i AUTOCONFIANÇA
  • Desenvolupar el TALENT i la CREATIVITAT
  • Recuperar la ENERGIA i mantenir la MOTIVACIÓ
  • Aprendre a gestionar millor les EMOCIONS
  • Definir ESTRATÈGIES EFECTIVES per assolir OBJECTIUS

Per a persones que volen créixer, desenvolupar la seva passió i assolir grans reptes. Per arribar més lluny i més ràpid.

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.