• Afrontes nous reptes o moments complicats?

  Afrontes nous reptes o moments complicats?

  La psicologia-coaching et reconnecta a les teves fortaleses i desenvolupa noves habilitats.. per aconseguir els teus reptes i una vida més satisfactòria.

Psicologia-Coaching per a persones i professionals

L'acompanyament personalitzat per aconseguir els teus objectius

A MCOACH tenim la convicció de que tothom te fortaleses i pot desenvolupar habilitats per aconseguir resultats extraordinaris i satisfactoris. Oferim ajuda professional des de la psicologia-coaching.

Tant si busques desenvolupar noves habilitats per assolir un repte, com ajuda per afrontar un canvi personal o professional, MCOACH t'ofereix l'acompanyament personalitzat que et permetrà descobrir les teves fortaleses i desenvolupar noves habilitats per guanyar la confiança i motivació necessàries per aconseguir el que tu vols.

A MCOACH volem ajudar-te a assolir els teus objectius.. Nosaltres som el teu aliat.

El coaching personal et permetrà:

 • Guanyar SEGURETAT i AUTOCONFIANÇA
 • Desenvolupar el TALENT i la CREATIVITAT
 • Superar CREENCES limitadores, per començar a brillar
 • Recuperar la ENERGIA i mantenir la MOTIVACIÓ
 • Aprendre a gestionar millor les EMOCIONS
 • Definir ESTRATEGIES EFECTIVES per assolir OBJECTIUS

L'avantatge de MCOACH és la psicologia-coaching i l’excel.lent 'equip de professionals que t’ofereix. Un equip d’experts en coaching i psicologia del alt rendiment, amb moltes hores d’experiència amb persones en processos de canvi i de desenvolupament del potencial.. Professionals competents, coachs certificats per ICF i psicòlegs amb una gran trajectòria personal. I el que és més important, amb una gran il·lusió d'ajudar a les persones a aconseguir els seus reptes. Amb un alt sentit ètic i de implicació social. A MCOACH triem molt bé amb qui treballem.

El coaching és per aquelles persones que volen créixer, desenvolupar la seva passió i assolir grans reptes. Per arribar més lluny i més ràpid.

PER a que et puguem enviar INFORMACIO