•  Creixer com a coach. Certificar-te. Renovar credencials ICF

    Creixer com a coach. Certificar-te. Renovar credencials ICF

    T'acompanyem a desenvolupar les competències de coaching. Et preparem perque passis l'examen de ICF i aconseguieixis o renovis la teva credencial ACC o PCC per ICF.

Serveis de mentoria de coaching

Serveis de Mentor-Coach, credencials ACC o PCC

Si vols professionalitzar-te com a coach , certificar-te com a coach per ICF o renovar la teva credencial i portar el teu coaching a un nivell superior, a MCOACH t'oferim suport per assolir els teu objectius de convertir-te en un coach professional d’alt valor.

MCOACH et proporciona els serveis de mentoría de coaching que ICF requereix per a acreditar-se com a coach ICF. Tant si t’acabes de formar en coaching com si et cal renovar una credencial, ICF requereix que els aspirants siguin mentoritzats per acabar de desenvolupar les competències específiques de coaching i oferir coaching de qualitat.

A MCOACH t'ajudem a desenvolupar les competències al temps que et preparem per que passis amb èxit el l'examen de ICF i aconsegueixes la teva credencial de coach certificat ACC o PCC. Tenim llarga experiencia en la mentorització exitosa de coachs, que endemés d’aconseguir la credencial que busquen, expliquen el salt qualitatiu del seu coaching després de la mentorització.

logo ACClogo PCC

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.