•  Formació per l'esport i les empreses

    Formació per l'esport i les empreses

    Aprendre a treballar en equip, canviar el clima emocional, millorar la motivació, la satisfacció personal i el rendiment.

Formació de impacte per ORGANITZACIONS i clubs ESPORTIUS

Formacions a mida i formacions programades

Pensant en totes aquelles persones que s’enfronten al repte de liderar grups i equips, tant en entorns esportius com en organitzacions.... Pensant en la dificultat del repte de treballar en equip quan falten coneixements i habilitats, MCOACH ofereix formació específica, innovadora i vivencial.

 

Si ets conscient de la importància que tenen els aspectes mentals i emocionals en el rendiment i motivació de les persones, a MCOACH trobaràs el que busques, dons som pioners en oferir formació pràctica i experiencial basada en competències del coaching i psicologia de l'esport i l’alt rendiment.

 

L’estil comunicacional de l’entrenador o directiu impacta en gran mesura en el rendiment d’un equip, en el clima que es respira i en els resultats que s’aconsegueix. Sabem que un bon líder fa millor a la seva gent i que això es pot aprendre. També que massa sovint, per desconeixement, s’aconsegueix justament el contrari, desmotivar i, desempoderar a les persones.

 

Formació per aconseguir que el teu equip funcioni com un equip, amb un objectiu comú, orgullós del que fa i d’aconseguir alt rendiment i resultats extraordinaris. Formació per mantenir a les persones motivades i amb millora continua, amb l’autoconfiança que necessiten per brillar, sense por a fallar.Formació per aconseguir la motivació i concentració necessàries per "FLUIR", assolint experiències òptimes d’alt rendiment i satisfacció.

 

A MCOACH t'oferim formació a mida per a organitzacions, clubs i federacions.

Desenvolupar lideratge, treball en equip i millora del clima laboral

Desenvolupar lideratge, treball en equip i millora del clima laboral

MCOACH dissenya e imparteix formacions a mida per desenvolupar el lideratge, el treball en equip i el benestar i clima laboral. 

Formacions en Lideratge, Motivació, Millora del clima, Intel·ligència Emocional, Assertivitat, Donar feedback efectiu i Gestió de conflictes..

MCOACH dirigeix e imparteix les formacions en Coaching Professional i Coaching d’Equips del Institut Gestalt de Barcelona.

Formació en coaching esportiu i lideratge per entrenadors i professionals de l’esport

Formació en coaching esportiu i lideratge per entrenadors i professionals de l’esport

MCOACH ofereix formació per entrenadors i també tallers i xerrades per clubs i federacions. Formacions en coaching i psicologia de l’esport adreçades a entrenadors, professors d’EF, àrbitres i altres professionals. Les formacions programades es fan al Institut Gestalt de Barcelona.

Organitzem les formacions POSGRAU en COACHING ESPORTIU, curs EL ENTRENADOR EMERGENTE, curs certificat per ICF: COACHING DEPORTIVO: MAESTRIA Y SUPERVISIÓN i també càpsules formatives de 4 hores a l'Escola d'Estiu del IG, en format de tallers monogràfics sobre motivació, eines comunicacionals, dinàmiques d'equip,...).

Formacions a mida per clubs, federacions i altres entitats

Formacions a mida per clubs, federacions i altres entitats

MCOACH organitza xerrades i formacions a mida per a clubs, federacions, campus, associacions d’entrenadors i entitats que vulguin formar a persones en motivació, lideratge, coaching, treball en equip i altres aspectes del lideratge.

Les xerrades i formacions de MCOACH en "MOTIVACIÓ, "COHESSIÓ D'EQUIPS", “TREBALL en EQUIP”, "DESENVOLUPAMENT de la CONFIANÇA", "LIDERATGE", "La figura del CAPITÀ” , xerrades a pares...han rebut sempre altes valoracions per part dels assistents, que les consideren molt útils i pràctiques.

MCOACH ofereix també serveis de coaching personal a esportistes i entrenadors que busquen desenvolupar la seva autoconfiança, gestionar millor les seves emocions, millorar la concentració o desenvolupar el lideratge.

Formacions

Formació a mida per empreses i organitzacions que busquen optimitzar el treball en equip i el clima per millorar el rendiment

Formació i xerrades per clubs, federacions, associacions i altres entitats esportives

Formació oberta, cursos programats de Coaching Esportiu i Lideratge per l’esport

Formació oberta, cursos programats de Coaching Professional, d’Equips e Intel·ligència Emocional

PER a que et puguem enviar INFORMACIO

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.