•  Formació efectiva pel esport i les empreses

    Formació efectiva pel esport i les empreses

    Aprendre a treballar en equip, canviar el clima emocional, millorar la motivació i el rendiment.

Formació amb impacte real, per les ORGANITZACIONS i l’ESPORT

Formacions a mida i també formacions programades obertes

Pensant en totes aquelles persones que s’enfronten al repte de liderar grups i equips, tant en entorns esportius com en organitzacions.... Pensant en la dificultat del repte de treballar en equip quan falten coneixements i habilitats, MCOACH ofereix formació específica, innovadora i vivencial.

Si ets conscient de la importància que tenen els aspectes mentals i emocionals en el rendiment i motivació de les persones , a MCOACH trobaràs el que busques, dons som pioners en oferir formació pràctica i experiencial basada en competències del coaching i psicologia de l'esport i l’alt rendiment.

Formació per aconseguir que el teu equip funcioni com un equip, amb un objectiu comú, orgullós del que fa i d’aconseguir alt rendiment i resultats extraordinaris. Formació per mantenir a les persones motivades i amb millora continua, amb l’autoconfiança que necessiten per brillar, sense por a fallar.Formació per aconseguir la motivació i concentració necessàries per "FLUIR", assolint experiències òptimes d’alt rendiment i satisfacció.

Sabem que l’estil comunicacional de l’entrenador o directiu impacta en gran mesura en el rendiment d’un equip, en el clima que es respira i en els resultats que s’aconsegueix. No tenint cap dubte que un bon líder fa millor a la seva gent i que això es pot aprendre. També sabem que massa sovint, per desconeixement, s’aconsegueix justament el contrari, desmotivar i, desempoderar a les persones.

A MCOACH t'oferim formació a mida (adreçada a organitzacions, clubs i federacions) i també formació programada oberta a tothom, que es realitza al Institut Gestalt de Barcelona.

Desenvolupar el lideratge, el treball en equip i altres habilitats directives

Desenvolupar el lideratge, el treball en equip i altres habilitats directives

MCOACH dissenya formacions a mida per desenvolupar habilitats directives de persones que tenen el repte de dirigir i liderar equips. Formacions a mida en Lideratge, Motivació, Millora del clima, Treball en Equip, Organització del temps, Intel·ligència Emocional i Assertivitat, Aprendre a donar feedback efectiu, Capacitat de motivar i també de Gestió de conflictes amb la Comunicació No Violenta.

MCOACH també dirigeix e imparteix les formacions en Coaching Professional, Coaching d’Equips i de Intel·ligència Emocional amb Psicologia Positiva del Institut Gestalt de Barcelona.

Formació en coaching esportiu i lideratge per entrenadors i professionals de l’esport

Formació en coaching esportiu i lideratge per entrenadors i professionals de l’esport

MCOACH ofereix formació per entrenadors i també tallers i xerrades per clubs i federacions. Formacions en coaching i psicologia de l’esport adreçades a entrenadors, professors d’EF, àrbitres i altres professionals. Les formacions programades es fan al Institut Gestalt de Barcelona.

Organitzem les formacions POSGRAU en COACHING ESPORTIU, curs EL ENTRENADOR EMERGENTE, curs certificat per ICF: COACHING DEPORTIVO: MAESTRIA Y SUPERVISIÓN i també càpsules formatives de 4 hores a l'Escola d'Estiu del IG, en format de tallers monogràfics sobre motivació, eines comunicacionals, dinàmiques d'equip,...).

Formacions a mida per clubs, federacions i altres entitats

Formacions a mida per clubs, federacions i altres entitats

MCOACH organitza xerrades i formacions a mida per a clubs, federacions, campus, associacions d’entrenadors i entitats que vulguin formar a persones en motivació, lideratge, coaching, treball en equip i altres aspectes del lideratge.

Les xerrades i formacions de MCOACH en "MOTIVACIÓ, "COHESSIÓ D'EQUIPS", “TREBALL en EQUIP”, "DESENVOLUPAMENT de la CONFIANÇA", "LIDERATGE", "La figura del CAPITÀ” , xerrades a pares...han rebut sempre altes valoracions per part dels assistents, que les consideren molt útils i pràctiques.

MCOACH ofereix també serveis de coaching personal a esportistes i entrenadors que busquen desenvolupar la seva autoconfiança, gestionar millor les seves emocions, millorar la concentració o desenvolupar el lideratge.

Formacions

Formació a mida per empreses i organitzacions que busquen optimitzar el treball en equip i el clima per millorar el rendiment

Formació i xerrades per clubs, federacions, associacions i altres entitats esportives

Formació oberta, cursos programats de Coaching Esportiu i Lideratge per l’esport

Formació oberta, cursos programats de Coaching Professional, d’Equips e Intel·ligència Emocional

PER a que et puguem enviar INFORMACIO