•  Formació per l'esport i les empreses

    Formació per l'esport i les empreses

    Treballar en equip, motivació, clima emocional,rendiment...

Formació amb impacte per ORGANITZACIONS i clubs ESPORTIUS

Formacions de impacte a mida

Pensant en els que s’enfronten al repte de liderar grups i equips, tant en organitzacions com en entorns esportius. En la dificultat del repte de treballar en equip quan falten coneixements i habilitats, MCOACH ofereix formació innovadora i vivencial.

Si ets conscient de la importància que tenen els aspectes mentals i emocionals en el rendiment i la motivació de les persones, a MCOACH trobaràs el que busques, som pioners en oferir formació pràctica i experiencial basada en competències del coaching i psicologia de l'esport i l’alt rendiment.

L’estil comunicacional del directiu o l’entrenador impacta en gran mesura en el rendiment d’un equip, en el clima i en els resultats. Un bon líder fa millor a la seva gent i es pot aprendre. Però massa sovint, per desconeixement, s’aconsegueix justament el contrari, desmotivar i desempoderar a les persones.

Oferim formació per que el teu equip funcioni com un veritable equip, amb un objectiu comú, orgullós del que fa i d’aconseguir alt rendiment i resultats extraordinaris. Per tenir persones motivades en millora continua, amb l’autoconfiança que necessiten per brillar. Formació per aconseguir la motivació i concentració necessàries per "FLUIR", assolint experiències òptimes d’alt rendiment i satisfacció.

A MCOACH t'oferim formació a mida que genera resultats.

Desenvolupar lideratge, treball en equip i millora del clima laboral

Desenvolupar lideratge, treball en equip i millora del clima laboral

MCOACH dissenya e imparteix formacions a mida per empresses i organitzacions.

Formacions en Lideratge, Treball en equip, Motivació, Millora del clima, Intel·ligència Emocional, Assertivitat, Donar feedback efectiu i Gestió de conflictes.

 

Formació en coaching esportiu i lideratge per entrenadors i professionals de l’esport

Formació en coaching esportiu i lideratge per entrenadors i professionals de l’esport

MCOACH ofereix formació per entrenadors. També tallers i xerrades per a clubs i federacions. Formacions en coaching i psicologia de l’esport adreçades a entrenadors, professors d’EF, àrbitres i altres professionals. Les formacions programades es fan al Institut Gestalt de Barcelona.

 

Formacions a mida per clubs, federacions i altres entitats

Formacions a mida per clubs, federacions i altres entitats

MCOACH organitza xerrades i formacions per a clubs, federacions, campus, associacions d’entrenadors i entitats que vulguin millorar el treball en equip, la motivaciói/o el lideratge d'entrenadors i capitans.

Les xerrades i formacions de MCOACH en "MOTIVACIÓ, "COHESSIÓ D'EQUIPS", “TREBALL en EQUIP”, "DESENVOLUPAMENT de la CONFIANÇA", "LIDERATGE", "La figura del CAPITÀ” , xerrades a pares...han rebut sempre altes valoracions per part dels assistents, que les consideren molt útils i pràctiques.

MCOACH ofereix també serveis de coaching personal a esportistes i entrenadors que busquen desenvolupar la seva autoconfiança, gestionar millor les seves emocions, millorar la concentració o desenvolupar el lideratge.

Formacions

Formació a mida per empreses i organitzacions que busquen optimitzar el treball en equip i el clima per millorar el rendiment

Formació i xerrades per clubs, federacions, associacions i altres entitats esportives

Formació oberta, cursos programats de Coaching Esportiu i Lideratge per l’esport

Formació oberta, cursos programats de Coaching Professional, d’Equips e Intel·ligència Emocional

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.