•  Converteix-te en coach professional

    Converteix-te en coach professional

    T'ajudem a desenvolupar les competències i et preparem perque passis l'examen de ICF i aconseguieixis la credencial “ACC o PCC”.

Serveis de mentoria de coaching

Serveis de Mentor-Coach

Tant si estàs pensant en professionalitzar-te i vols certificar-te com a coach ICF, com si busques renovar la teva credencial i portar el teu coaching a un nivell superior, a MCOACH t'oferim suport per assolir els teu objectius de convertir-te en un coach professional d’alt valor.

MCOACH et proporciona els serveis de mentoría de coaching que ICF requereix per a acreditar-se com a coach ICF. Tant si t’acabes de formar en coaching com si et cal renovar una credencial, ICF requereix que els aspirants siguin mentoritzats per acabar de desenvolupar les competències específiques de coaching i oferir coaching de qualitat.

A MCOACH t'ajudem a desenvolupar les competències al temps que et preparem per que passis amb èxit el l'examen de ICF i aconsegueixes la teva credencial de coach certificat ACC o PCC. Tenim llarga experiencia en la mentorització exitosa de coachs, que endemés d’aconseguir la credencial que busquen, expliquen el salt qualitatiu del seu coaching després de la mentorització.

logo ACClogo PCC

 

PER a que et puguem enviar INFORMACIO

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.