•  Entrena la teva ment per assolir els teus reptes esportius

    Entrena la teva ment per assolir els teus reptes esportius

Psicologia esportiva

Et cal més confiança al competir? Gestionar millor les emocions? Potser aprendre tècniques com la visualització o l'ajust del grau d’activació?, Aprendre a treballar amb objectius o superar una lesió esportiva? Els bons esportistes saben entrenar la ment és tant important com entrenar la tècnica o el físic. La psicologia de l’esport et permet entrenar la teva ment i si la treballes amb un psicòleg-coach veuràs que el treball es fa molt fàcil.

La psicologia-coaching és el millor procés d'acompanyament per a desenvolupar el potencial d'esportistes, entrenadors, equips i el seu entorn. Per optimitzar el rendiment esportiu i el benestar personal. Identifica fortaleses i factors que limiten el rendiment. Proporciona eines per afrontar amb èxit l'entrenament i la competició.

MCOACH t'ofereix serveis de psicologia de l'esport amb coaching esportiu, per millorar el teu rendiment Esportiu, tenint sempre cura de la teva salut mental.

I si ets entrenador o àrbitre, segur que també saps que necessites seguretat i el cap clar per prendre bones decisions. Endemés de saber gestionar be les emocions. La psicologia de l’esport et pot ajudar a aconseguir-ho.

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.