•  Un equip de professionals excel·lents al teu servei

    Un equip de professionals excel·lents al teu servei

    Oferim serveis professionals de coaching i de formació, basats en els valors de l’esport, per ajudar a les persones a assolir els seus reptes.

Equip MCOACH

Serveis de coaching i formació per assolir reptes

MCOACH és la empresa que neix per oferir serveis professionals de coaching i de formació basats en els valors de l’esport i en els darrers coneixements en neurociència. Per atendre les necessitats de persones i equips amb reptes o en moments de canvi. Per atendre a professionals, directius, entrenadors, esportistes i persones que busquen aconseguir resultats extraordinaris i viure una vida més plena satisfactòria.

MCOACH és el coaching i la formació que neixen de l’esport, de l’experiència professional en l’empresa i d'una amplia formació. Neixen de la pròpia experiència personal com entrenadora i professional, de la convicció que el coneixement de les necessitats de les persones amb reptes, dels esportistes, dels entrenadors i dels directius, juntament amb una formació especialitzada en coaching, psicologia del esport, psicologia positiva, lideratge i treball en equip, són la millor garantia per oferir serveis de coaching i programes formatius específics integrals que tinguin un veritable impacte en la vida de les persones.

 Montse Cascalló Piqueras

Montse Cascalló Piqueras

Coach personal, esportiu i executiu.
Conferenciant, Formadora i Mentora.

Directora i promotora del projecte MCOACH, de serveis de coaching i formació pel esport, les persones i les organitzacions.

Enginyera Química IQS i Llicenciada en ciències per la URL va treballar a la multinacional IBM durant més de 20 anys amb responsabilitats d’Enginyera de Sistemes i de Marketing Manager.

Màster en Psicologia de l'Esport per la UAB i Coach PCC certificada per ICF. Formada en Coaching co-actiu per CTI, en Psicologia Positiva, coaching d’equips (ORSC Fund), Lideratge (TLC®), Coaching Esportiu, PNL, Mindfulness i Tècniques de reducció de l’estrès.

Coach i formadora d’esportistes, directius, entrenadors, professionals i executius. Treballa amb empreses i col·labora amb diferents federacions i clubs facilitant el treball en equip i el desenvolupament del lideratge, la motivació i l’autoconfiança.

Directora i formadora dels programes de Coaching Professional, Coaching d’Equips, Coaching Esportiu i de Intel·ligència Emocional amb Psicologia Positiva del Institut Gestalt de Barcelona.

Ex-jugadora i entrenadora de basquetbol per la FCBQ. Co-autora del llibre “Coaching y PNL, una visión integradora” amb Vicens Olivé.

“Ningú pot aturar a qui persegueix un somni"

M'apassiona dedicar-me al desenvolupament de les persones i els equips, del seu talent i creativitat, per que puguin assolir resultats extraordinaris i viure de forma més plena. Aquesta és la meva passió i propòsit vital, per això sé que et puc ajudar.

A MCOACH treballem amb un ampli equip de grans professionals, per atendre amb excel·lència les demandes dels nostres clients. Son psicòlegs i coachs professionals ben preparats, amb moltes hores d’experiència en formació i acompanyament de persones i equips.

Jordi Vilà Giménez

Jordi Vilà Giménez

Coach PCC certificat per ICF i CPCC por CTI, format en coaching co-actiu i d’equips, relacions i sistemes per CRR.

Máster en Dirección de RR.HH. EADA i PDD pel IESE. Experiència en empreses de RRHH. Máster en Ecologia Emocional, CNV i Eneagrama.

Director i formador al Màster “Desarrollo Directivo, Inteligencia Emocional y Coaching” d’EAE, Co-Director i formador al curs Coaching d’Equips del IG, Professor al Màster de Coaching i Lideratge personal de la UB. Facilitador i coach a KOAKURA.

Autor del llibre “El éxito eres tú” i d'articles a CAPITAL HUMANO.

Mar Rovira Rodríguez

Mar Rovira Rodríguez

Llicenciada en Psicologia i Máster en Psicologia de l’Esport per la UNED i Màster en Administració d’empreses esportives.

Formada en Coaching Sistèmic a DSM Humano.

Exjugadora professional de basquetbol durant 17 anys i Entrenadora Nacional.

Formadora en treball en equip, psicòloga d’esportistes i formadora d’entrenadors en diferents federacions, clubs, entre ells el FCB. Professora al ISEP, centre de formació de psicòlegs.

Mònica Lapeyra Pertussini

Mònica Lapeyra Pertussini

Llicenciada en Psicologia per la UB i psicoterapeuta. Màster en Ludo formació.

Certificació internacional en “Coaching amb PNL codi nou de John Grinder. Practitioner, Màster i Trainer en PNL.Formada en risoteràpia i medicina xinesa.

Graduada en Mindfulness i formada en Eneagrama, programa SAT, Claudio Naranjo.

Formadora en desenvolupament d’habilitats relacionals i directives en empreses i organitzacions. Formadora al curs d'Intel·ligència Emocional amb Psicologia Positiva de l'Institut Gestalt.

PER a que et puguem enviar INFORMACIO

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.